Jdi na obsah Jdi na menu

ČLÁNKY

V této rubrice najdete články na různá témata týkající se zdravého životního stylu, na které se mě klienti často ptají. Průběžně sem přidávám další.

Naleznete zde tyto články:

 

 

 

KRUHOVÝ TRÉNINK

28. 11. 2017 ČLÁNKY | Komentářů: 0

Přečtěte si, jak funguje kruhový trénink zaměřený na spalování tuku, zlepšení kondice a posílení svalstva s maximální úsporou času. Jaké jsou jeho výhody a proč ho cvičit.

NOVOROČNÍ PŘEDSEVZETÍ, JAK NA NĚ SPRÁVNĚ

27. 11. 2017 ČLÁNKY | Komentářů: 0

Přelom roku bývá obdobím, ve kterém hodně z nás hodlá konečně ukončit své  zlozvyky, které nás pomalu a plíživě, ale jistě ubíjejí. Jsme plni odhodlání, hlavně po svátcích, které tak rádi prožíváme na plno a užíváme si uvolnění po období plného stresu. Dáváme si spoustu mnohdy nereálných, nebo velkých cílů a máme plány do budoucna. Jak ale na trvalou a příjemnou změnu, ať už se týká jakékoliv oblasti našeho života?

STREČINK-UKÁZKY

27. 11. 2017 ČLÁNKY | Komentářů: 0

Zde naleznete několik tipů na každodenní jednoduchý protahovací trénink, díky němuž můžete uvolnit své bolavé a zkrácené svaly a dosáhnout lepší pohyblivosti a pružnosti.

STREČINK

27. 11. 2017 ČLÁNKY | Komentářů: 0

Pravidelně cvičíte, nebo teprve začínáte? Pak je potřeba pravidelně svaly i protahovat. Ptáte se proč? V tomto článku se dozvíte základní informace o tomto jednoduchém cvičení a jeho příznivých účincích.

VLÁKNINA PŘI HUBNUTÍ

27. 11. 2017 ČLÁNKY | Komentářů: 0

Jedná se o důležitou, avšak velmi podceňovanou složku v naší stravě. Zjistěte, jak funguje, jak ovlivňuje naše trávení a v jakých zdrojích ji nalezneme.

TRÉNINK S GUMOU - NA DOMA I DO PŘÍRODY

27. 11. 2017 ČLÁNKY | Komentářů: 0

Jedete na dovolenou, nebo se vám prostě nechce do posilovny a nechce se vám vynechávat trénink? Zkuste jednoduché cvičení s pomocí, či spíše odporem posilovací gumy. Uvidíte, že vás nadchne a bude to příjemná změna. Tahle malá "potvůrka" nám pomůže procvičit celé tělo

PITNÝ REŽIM

27. 11. 2017 ČLÁNKY | Komentářů: 0

Pitný režim je nedílnou součástí žití, zdravého životního stylu, takže pokud chcete zlepšit své zdraví, určitě začněte dostatečně pít, hlavně čistou vodu. Jenom dobře hydratovaný organismus může podávat dobré výkony a správně fungovat.

OSTEOPORÓZA

27. 11. 2017 ČLÁNKY | Komentářů: 0

Osteoporóza je strašákem obzvláště žen ve středním věku, je totiž úzce spjatá s menopauzou. Přečtěte si o ní více a získejte tipy, jak proti ní bojovat.

SYROVÁTKA

27. 11. 2017 ČLÁNKY | Komentářů: 0

Poznejte blahodárný přínos syrovátky. Už naše babičky ji používaly a pak se na ní tak nějak zapomnělo. Je vhodná i při hubnutí, dodá nám dostatek vápníku a má dobrý vliv na zdravou pleť. Zde se o této zdravé svačince můžete dočíst víc.

CHCI ZAČÍT ALE NEVÍM JAK

23. 11. 2017 ČLÁNKY | Komentářů: 0

Chtěli byste udělat něco se svou postavou a nevíte, jak správně začít? I když jste možná četli a slyšeli již mnoho zaručených rad, zapomeňte na zázrak a vyzkoušejte to nejjednodušší, co existuje - jíst "normálně" a hýbat se a uvidíte, jaké Vám to přinese výsledky.

CELULITIDA

23. 11. 2017 ČLÁNKY | Komentářů: 0

Kdo by jí neznal, že? Zde se o ní dočtete více a navíc pár triků, jak se jí zbavit, nebo minimálně zlepšit její stav.

DESATERO OMYLŮ PŘI CVIČENÍ A HUBNUTÍ

18. 10. 2011 ČLÁNKY | Komentářů: 0

Článek určen především ženám. Pravidelně cvičíte, chcete se zaměřit na svoje problémové partie a stejně vám to nepřináší výsledky, jaké byste chtěli? Po přečtení tohoto článku můžete najít příčinu.

JAK MÁM ZAČÍT - ZDRAVÉ HUBNUTÍ vs SLABÁ VŮLE

17. 10. 2011 ČLÁNKY | Komentářů: 0

Chcete zhubnout, ale nevíte si rady, jak začít? Zde naleznete pár tipů osobní trenérky do začátku, jak si uržet tu správnou motivaci a nepovolovat ve svém snažení.