Jdi na obsah Jdi na menu

REFERENCE

Zde se můžete podívat, jakých úspěchů mí klienti dosáhli a přečíst si jejich příběhy.

 

VERONIKAMARTINAHANKAMÍŠAJANA

 

Ráda vám také dopomohu k takovým výsledkům! Využijte mé trenérské služby, nebo poradenské služby a můžete také dosáhnout perfektních výsledků a cítit se konečně fajn. Klidně mi napište na Facebook, další kontakty jsou TADY, ceník najdete ZDE.

Pokud hledáte inspiraci, mrkněte na některé recepty.

 

 

MANŽELÉ STEHLÍKOVI

20. 12. 2017 REFERENCE

Zhubla jsem cca 15 kg, velká spokojenost s průběhem i lehkostí jak to šlo. Poslední cca 2 měsíce je váha + - na stejné úrovni, ale polevili jsme v disciplinovanosti ... 
Zhubl jsem +- 15 až 17 kg (z 99 !!!), na postavě je to poznat (vytáhnul jsem ze skříně mnoho jeansů, které jsem postupně odkládal, protože jsem je nedopnul !!!).

Spolupráce s osobní trenérkou mi dala dobrý pocit a radost, že když se chce tak to jde a to i v našem věku :-)) Navíc radost, že si i jiní všimli, že se naše postavy změnily k lepšímu. Také jsem zjistil, že při florbalu jsem rychlejší a běhavější, než dříve!!! 

VERONIKA

13. 12. 2017 REFERENCE

Jsem mladá aktivní baletka a ačkoli mám postavu posílenou tancem, už za pár týdnů na mě byly vidět značné výsledky rýsování svalů a větší síla. Samozřejmě k tomu patří i správná strava. Na Radce oceňuji, že ví, o čem mluví, snaží se najít co nejefektivnější verzi tréninku, nenechá vás udělat jediný pohyb špatně a samozřejmě nad vámi drží bič, bez kterého by nic nemělo smysl. Každý trénink znamená vybití, zlepšení nálady a k tomu všemu krok blíž k lepší postavě.

MÍŠA

13. 12. 2017 REFERENCE

Díky Radce jsem za měsíc a půl zhubla 4 kila a cítím se báječně. Na (pro mě) velké množství jídla za den jsem si zvykla a mé tělo také. Příprava jídel se mi stala zábavou a baví mě si vyhledávat stále nové recepty na internetu. Nebojte se, není to věda. Zvládne to každý! I ten, kdo neumí vařit, nerad vaří a tvrdí, že nemá čas! Časově to vážně náročné není, jen to chce vyzkoušet a nevymlouvat se!! Radka se Vám věnuje na 100 % a i díky tomu Vám to půjde téměř samo :-)

JANA

13. 12. 2017 REFERENCE

S Radkou se známe již delší dobu ,tak si dovolím napsat , že je nejen skvělá trenérka ale i člověk. Denně s námi pacientkami prožívá nejen naše úspěchy v hubnutí, ale i zklamání které zažíváme dnes a denně. Vážím si všeho co pro nás děláš a jakým způsobem dokážeš povzbudit a motivovat i když nám to nejde. Takže milé dámy pokud začít se sportem a zhubnout nějaký to kilo tak věřte, že pod dozorem nejen příjemné ale i naší krásné trenérky Radky vám to půjde lépe. Doporučuji Jana 44let

MARTINA

13. 12. 2017 REFERENCE

Martina je mladá maminka na mateřské dovolené a cvičit se rozhodla cca po 4 měsících po porodu císařským řezem. Pravidelným tréninkem dosáhla za 4 měsíce bezvadných výsledků a vytvarovala tělo.

HANKA

13. 12. 2017 REFERENCE

Po třech měsících cvičení mám úžasné výsledky. Cítím se dobře, vypadám dobře a ještě k tomu mi pomohla od chronické bolesti zad. Cvičení s Radkou je zábava i dřina. Je to člověk, který vás dokáže motivovat, sleduje vaše reakce a trénink přizpůsobuje vašim aktuálním potřebám. Velmi se mi líbí, jak se dokáže do člověka vcítit a vytáhnout z něho to nejlepší.