Jdi na obsah Jdi na menu
article preview

VERONIKA

Jsem mladá aktivní baletka a ačkoli mám postavu posílenou tancem, už za pár týdnů na mě byly vidět značné výsledky rýsování svalů a větší síla. Samozřejmě k tomu patří i správná strava. Na Radce oceňuji, že ví, o čem mluví, snaží se najít co nejefektivnější verzi tréninku, nenechá vás udělat jediný pohyb špatně a samozřejmě nad vámi drží bič, bez kterého by nic nemělo smysl. Každý trénink znamená vybití, zlepšení nálady a k tomu všemu krok blíž k lepší postavě.

img-20171016-wa0000.jpg

Jsem mladá aktivní baletka a s tréninky u Radky jsem začala letos v lednu. I při svém extrémním vytížení jsem nutně potřebovala další aktivitu a volba padla na posilovací trénink. 

Čistě náhodou jsem objevila Radčiny stránky, sdělila ji svou vizi a začaly jsme pracovat.

Mám několik hodin pohybu denně a stejně si trénink s Radkou nenechám nikdy ujít a odcházím se skvělým pocitem sladké vyčerpanosti a plná endorfinů.

Ačkoli mám postavu posílenou tancem, už za pár týdnů na mě byly vidět značné výsledky rýsování svalů a větší síla. Samozřejmě k tomu patří i správná strava.

img-20171016-wa0001.jpg

Na Radce oceňuji, že ví, o čem mluví, snaží se najít co nejefektivnější verzi tréninku, nenechá vás udělat jediný pohyb špatně a samozřejmě nad vámi drží bič, bez kterého by nic nemělo smysl. Každý trénink znamená vybití, zlepšení nálady a k tomu všemu krok blíž k lepší postavě.