Jdi na obsah Jdi na menu

NOVINKY

Opět se na vás těším po mateřské pauze

1. 2. 2022 NOVINKY

Od února se opět těším na pořádně odpracované tréninky a vaše výsledky. Ve fitness Star Vám budu opět k dispozici v domluvených časech v nově rozšířených prostorech posilovny.

Podzimní špekospalující kruháč se blíží

16. 10. 2017 NOVINKY

Ráda bych vás pozvala na další šestitýdenní kurz kruhových tréninků.

Kurz bude probíhat v sále fitness Star od 3.11. do 15.12. každý pátek od 17:30. Na začátku a na konci si změříte, kolik máte v těle tuků a kolik svalů a týdně dostanete do svého mailu jídelníček na týden, receptík na chutný pokrm a další zajímavé tipy.

Kurz je zaměřený na zpevnění postavy, hlavně problémových partií břicha, stehen a zad, zlepšení kondice a pružnosti a je vhodný jak pro ženy, tak i muže. 

Přijďte nastartovat hubnutí, spálit nějaký ten špíček a dobít baterky.

Těším se na vás ;-)

Sdílení tréninkového plánu v Tabulkách Google

10. 9. 2017 NOVINKY

Nově jsem se svými klienty začala používat aplikaci Tabulky Google. Váš tréninkový plán tak doplňuji o absolvované tréninky a stále aktualizuji a vy ho můžete mít stále při ruce ve svém mobilním telefonu pro případ, že jdete cvičit sami, nebo jen tak pro přehled. 

Můžete jej používat i např. jako tréninkový deník, nebo pro zaznamenávání svého jídelníčku a vaše trenérka ihned ví, jak se snažíte ;-) Touto formou v přehledné tabulce mohou probíhat i konzultace k jídelníčku při úpravě stravovacích návyků bez potřeby osobního setkání

Dopolední hodiny

10. 9. 2017 NOVINKY

Z důvodu vytížení večerních hodin jsem pro nové klienty přichystala dárek ve formě 15% slevy na 1. balíček 10 tréninků vztahující se na časy 1. poloviny dne, tzn. 7-14 hodin. Ve fitness Star navíc můžete využít zvýhodněné vstupné happy hours od 13-16 hod.